En måde at eksekvere sin virksomheds kernebudskaber på er igennem levende film med realistiske videooptagelser. En anden og mere renskuret form er at producere 2D- eller 3D-animationsfilm. Det kan ofte give et mere stilistisk og frit billedsprog. Det har vi flere års erfaring med, både når det kommer til enkeltstående elementer som bidrag til hele film, f.eks. animerede illustrationer eller motion graphics. Men også når det kommer til fuldendte animationsfilm, f.eks. grafiske tv-spots.

Animationsfilm, hvad enten det er i 2D eller 3D, er ofte mere tidskrævende at producere end traditionel video,  og det kan derfor også være mere bekosteligt. Men har man brug for at få sit budskab klokkeklart igennem, så kan det være vejen at gå.

Hos os har vi flere dygtige animatorer tilknyttet. Vi kan producere animationer helt fra bunden. Men har du allerede de grafiske elementer, så er det selvfølgelig også noget, vi kan tage udgangspunkt i.

Ønsker du at få produceret en animationsfilm, animerede logoer eller lignende, så tag kontakt her, og lad os sammen se på mulighederne, helt uforpligtende naturligvis.