Hos Company Pictures har vi igennem mange år stået for videoproduktioner fra konferencer, seminarer, foredrag og workshops.  Oftest har der været behov for at få filmet de fulde foredrag eller partsindlæg til efterfølgende brug på web eller DVD, f.eks. til videreuddannelse af medarbejdere eller ren og skær dokumentation.

Men det hører nu heller ikke til sjældenhederne, at vi fra selvsamme begivenheder har produceret små voxpops med publikummer til brug på de sociale medier, interviews med oplægsholdere eller små stemningsvideoer med dækbilleder fra lokationen. Mulighederne er mange, også ved denne type produktioner.

I forbindelse med selve konferencefilmene vil vi typisk filme et oplæg på to kameraer eller flere, således at vi kan veksle mellem nærbilleder af taleren og et totalbillede af salen. Men et mindre setup kan naturligvis også lade sig gøre, og det er noget vi afgør i samråd med dig, alt efter hvad dine ønsker er.

Kontakt os her, hvis du helt uforpligtende vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få produceret video fra din næste konference.