Reklamevideo for Dansk Blindesamfund

Tilbage i efteråret stod vi for optagelserne til en reklamevideo for Dansk Blindesamfund. Videoen er en del af et fremstød for at gøre opmærksom på, at livet ikke går i stå, selv om man har fået et synshandicap. 

I videoen kan du således møde 67-årige Bet, der mistede det meste af sit syn for 10 år siden, men ikke desto mindre stadig klare huslige sysler som brændehugning, havearbejde og madlavning egenhændigt. 

Du kan se videoen her.

Bloddonorerne i Danmark siger 'Tak'

Hos organisationen Bloddonorerne i Danmark har fokus i deres seneste kampagne været på blodmodtagere, der siger tak til de bloddonorer, som igennem deres biddrag har været med til at redde førstnævntes liv. 

Det kom også til udtryk i filmdelen, et 45 sekunders spot, der både er tiltænkt TV, de sociale medier og sågar netop er blevet vist under Folkemødet på Bornholm. 

Du kan se spottet her.

Og ja, de medvirkende har alle af forskellige årsager stået i den situation, at de har været nødt til at modtage blod fra andre. 

BLODDONOR FRAME-1.jpeg

Behind the Scenes hos Kræftens Bekæmpelse

For et stykke tid siden stod vi for optagelserne bag om kameraet på reklamefilmoptagelserne til Kræftens Bekæmpelses seneste kampagne, "Mand det nytter". 

I kampagnen og dermed til optagelserne deltog prominente navne som Daniel Agger, Søren Gericke, Geo, Chili Klaus, Christian Stadil og mange flere. 

Du kan se filmen, komme bag om kameraet og snuse til den drengerøvshumor, der trods det alvorstunge emne trods alt har indfundet sig, her.

Skærmbillede 2015-06-22 kl. 21.27.27.png

Medvirkende søges til musikvideo

Til en musikvideo for den opkommende dansk-luxemburgske rockduo, Fervency, søger vi netop nu efter medvirkende.

Til en bærende rolle leder vi således efter en mandlig skuespiller i alderen 45-60 år. Der vil i sagens natur ikke være replikker.

Vi leder desuden efter medvirkende i alle aldre, der kan udfylde mindre roller som "hillbillie-typer". 

Optagelserne vil finde sted i Københavnsområdet på én eller to dage i perioden 7. til 10. april 2015. 

Interesserede må meget gerne, hurtigst muligt, sende en mail med et par vellignende fotos på musikvideo@companypictures.dk. 

Dansk Beton går til stålet

I forbindelse med den årlige Bæredygtig Beton Prisen 2015 fik Dansk Beton og reklamebureauet Manipulation produceret 3 film, der på baggrund af interviews med arkitekt Julian Weyer og en række stillbilleder fra de nominerede projekter skitserede de 3 indsendte forslag. 

Company Pictures varetog den overordnede produktion af de 3 film, herunder optagelse af interview med Weyer samt redigering af de endelige film. 

Du kan se et eksempel på den ene her

Videooptagelser for Unibet og Disney-koncernen

I forbindelse med den internationale pokerturnering, Unibet Open, der er blevet afviklet de seneste dage på Copenhagen Casino i København, har vi forestået videooptagelser fra eventet for Unibet og Disney-koncernens Maker Studios. 

Mere konkret fulgte  vi undervejs i turneringen den berømte amerikanske content producer og gamer, Sam Strippin. Han var fløjet ind fra Los Angeles og klarede sig, trods sin manglende erfaring inden for pokerspillets afkroge, forbavsende godt i konkurrencen. 

Company Pictures har i øvrigt igennem årene produceret videooptagelser fra utallige forskellige events, konferencer, seminarer og meget andet.  Husk, du altid kan kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan varetage videoproduktion fra dit event.