Film fortælles igennem billeder. Levende billeder. Normalt er der 25 billeder pr. sekund, og de kan i sagens natur sættes sammen på mange forskellige måder. Til nogle opgaver laver vi timelapse optagelser, til andre indgår droneoptagelser. Til nogle videoer laver vi udelukkende håndholdte optagelser, mens andre består af faste indstillinger. Nogle film "fortælles" måske bedst igennem et traditionelt, visuelt udtryk, mens andre film kræver en mere skæv tilgang.

Hos Company Pictures er det noget, vi har mange års erfaring med. Det er et helt naturligt element i vores fulde filmpakker, men vi tilbyder faktisk også film- eller videooptagelse som en separat ydelse. Så har du brug for en film- eller videofotograf til en konkret opgave på dags- eller timepris, så er det helt sikkert noget, vi kan hjælpe med.

Til vores produktioner benytter vi os af alt fra Canons spejlreflekskameraer og Black Magic til de mere produktionstunge RED eller ARRI Alexa. Det afhænger helt af den givne opgave.

Kontakt os her, hvis du vil vide mere om dags- og timepriser på en film- eller videofotograf eller hvordan, vi konkret kan hjælpe dig.