Hos Company Pictures kan du få produceret din video fra idé til færdig film. Vi har de forgangne 10 år stået for produktionen af eventfilm, reklamefilm, produktvideo, præsentationsvideo, voxpops, interviewvideo, webspot, promovideo, infovideo, animationsfilm, casevideoer, imagefilm og meget, meget andet.

Hos os kan du få produceret en video helt fra bunden. Vi kan varetage både idéudvikling, produktionsplanlægning samt optagelser og postproduktion, herunder klipning animation og colorgrading. Men du kan også komme med en færdig idé, som vi så fører ud i livet for dig.

Selve produktionerne kan variere meget. Fra én mand og ét kamera til et stort filmhold med både fotografer, skuespillere, lyd- og lysfolk med mere. Fra en til flere locations. Fra en til flere optagedage osv. Men alt kan lade sig gøre, og det er i virkeligheden kun fantasien og økonomien, der sætter grænserne.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste videoproduktion, så kontakt os her. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Du kan i øvrigt se eksempler på noget af vores kunnen herunder.