I stort set enhver film- eller videoproduktion spiller videoredigeringsfasen en helt central rolle. Det er her, den konkrete film får sin helt egen stil og tone.  Det er her, de producerede materiale formes og ”æltes” til den endelige film, der hele tiden har været intentionen.

Hos Company Pictures har vi mange års erfaring med videoredigering. Selvsagt er det en del af pakken, når vi producerer fra idé til færdig film. Men vi tilbyder faktisk også videoredigering som en separat ydelse. Har du for eksempel allerede materialet, men mangler en erfaren klipper til at give filmen sin endelige form, så er det helt sikkert noget, vi kan hjælpe med, og det er - naturligvis - til dags- eller timepris.

Til redigeringen bruger vi normalt Adobes postproduktionsprogrammer (Premiere og After Effects), da de passer godt ind i et professionelt workflow, men vi har også mange års erfaring med Apples Final Cut 7 og Final Cut X.

Klipperytmen har stor indflydelse på en films visuelle udtryk. Forneden kan du se forskellige eksempler på, hvordan en film kan være klippet. I virkeligheden er det dog kun fantasien, der sætter grænserne. 

Kontakt os her, hvis du vil vide mere eller indhente dags- eller timepriser på videoredigering.